مهارت مورد نیاز:
1)تسلط بر تهیه انواع دسرهای فرانسوی(پاناکوتا/موس/تیرامیسو/کرم بروله و…)
2)مهارت در فینگرفود و میوه آرایی
3)دقت در طراحی /چیدمان/وارائه جذاب دسرها
4)مسئولیت پذیری /تمیز و روحیه کارگروهی
شرایط کاری
1)ساعت کاری 10 صبح الی 17عصر و پنجشنبه و جمعه ها تا ساعت 19
2)حقوق 25الی30 تومان (بستگی به مهارت)
3)بیمه پس از دو ماه همکاری
4)محیط کاری مدرن و صمیمی و حرفه ای
محل کار:تبریز سردرود
5)سرویس برگشت

استخدام خدمات فروشگاه و رستورانکار در رستورانفر کار
مشاهده شماره تماس