دوره آموزشی تخصصی بار گرم و باریستا:
1 . تئوری قهوه و شناخت دون سبز قهوه ✅
2.کالیبریشن تخصصی اسپرسو ✅
3. مهارت های تکنیکال باریستا تخصصی✅
4. مباحث شیمی شیر و فوم گیری تخصصی شیر
5.لاته آرت (هنر شیر قهوه) تخصصی پترن های (تولیپ و رزتا و…)✅
6.آموزش نوشیدنی های بر پایه اسپرسو (آمریکانو ،کاپوچینو ،کورتادو و…)✅
آموزش پایه و کامل انواع نوشیدنی های گرمنوش7. (هات چاکلت ،وایت چاکلت و…)✅

آموزش تخصصی بار دمی :
1.وی سیکستی ✅
2.ائروپرس ✅
3.کلد برو✅
4.کمکس ✅
5.ترک ✅
6.فرنچ پرس ✅

آموزش تخصصی بار سرد و بارتندر:
1. میکسولوژی و گارنیش ✅
2. میلک شیک ها ✅
3. اسموتی ها ✅
4. تکنیک ها و مهارت های بار سرد ✅
5.شناخت ابزارآلات بار سرد✅
6 .انواع ماکتیل های پایه و انواع رسپی ها برای ماکتیل✅

منو نویسی – تهیه کاست -مدیریت کافه -رسپی ها مختلف و …

آموزش ها کاملا به صورت خصوصی و در محیط کافه داده خواهد شد . هدف تسلط عملی بیشتر هست .

امکان راه اندازی کافه شما هست .

آدرس : چهار راه منصور – پشت موتور سیکلت برجسته – کوی خزر – کافه دیپون .

استخدام خدمات فروشگاه و رستورانباریستا
دیدن شماره