– ماهر در طبخ غذاهای ایرانی
– مسلط به انواع کبابها و غذاهای ایرانی
– حداقل 5 سال سابقه سرپرستی و مدیریتی
– دارای سابقه کار کترینگی در زمینه غذای شرکتی بعنوان آشپز اصلی در کترینگها و رستورانهای معتبر
– حقوق توافقی
– اخلاق مدار ، باحوصله و صبور
– ساعت کار 7 تا 5 عصر
– جمعه ها تعطیل
– ترجیحا ساکن تهران
– بدون جای خواب
– جهت استخدام مصاحبه حضوری و تست پخت الزامی است.
– آشنا با انواع ادویه جات ایرانی
– آشنا با انواع روشهای پخت سنتی غذاهای ایرانی
– دسترسی نزدیک به مترو
– بیمه تامین اجتماعی و عیدی
استخدام خدمات فروشگاه و رستوراناستخدام نیمه وقت
مشاهده شماره تماس